U bent bij stap
1 2 3 4 5 6 7
Mijn winkelwagentje:
Totaal: € 0,00
Bestel de officiële Nationale Verjaardagsuitgifte - Amsterdams MuntKantoor Bestel de officiële Nationale Verjaardagsuitgifte - Amsterdams MuntKantoor

Een waardevol Nationaal cadeau

Reageer snel, meer dan 78% is al vergeven!

Op 7 december wordt onze Kroonprinses 18 jaar! Vier deze heugelijke gebeurtenis met haar mee en ontvang, net zoals Prinses Amalia, gratis een officiële Verjaardagsuitgifte. Met deze schitterende uitgifte wordt de verjaardag van de prinses extra luister bijgezet.

Gratis voor 10.000 inwoners van Nederland

Het Amsterdams MuntKantoor stelt de officiële Verjaardagsuitgifte kosteloos beschikbaar voor inwoners van Nederland. U ontvangt uw zending zonder vervolgleveringen en betaalt alleen een bijdrage in de verzend- en verzekeringskosten van slechts € 3,95.

Reageer snel, meer dan 78% is al vergeven!

Maximaal 1 per huishouden

De oplage van de Verjaardagsuitgifte is strikt gelimiteerd tot slechts 10.000 exemplaren. Dat betekent dat minder dan 1 op de 1700 Nederlanders deze schaarse uitgifte kan verwerven. Om iedereen een eerlijke kans te geven, geldt er een limiet van één gratis exemplaar per huishouden.

Meer vraag dan aanbod

De verwachte vraag naar de officiële Verjaardagsuitgifte is veel groter dan het aanbod. De interesse in Koninklijke uitgiften is immers enorm. Vul nu het bestelformulier in om uw gratis exemplaar te bemachtigen!

De toewijzing van het Nationale cadeau vindt strikt plaats op volgorde van binnenkomst van de reserveringen. Wees er snel bij, want OP=OP.

Ja, ik wil graag de gratis officiële Prinses Amalia Verjaardagsuitgifte ontvangen! Ik ontvang mijn uitgifte rond 7 december, zonder verplichtingen.

Vul hieronder uw actiecode in. Of laat het veld leeg indien u deze niet heeft.

Actiecode

Ja, graag ontvang ik van u de gratis nieuwsbrief met exclusieve aanbiedingen en interessant nieuws. Ik kan mij op ieder moment eenvoudig uitschrijven.
Nee, ik ben niet geïnteresseerd in de gratis nieuwsbrief met exclusieve aanbiedingen.


Snel en veilig bestellen zonder account!

Tijdelijk gratis!

Snel en veilig bestellen zonder account!

Reageer snel, al meer dan 78% is vergeven!

Numismatische specificaties
Thema: 18ᵉ Verjaardag Prinses Amalia
Uitgiftejaar: 2021
Metaal: Zwaar verzilverd
Kwaliteit: Proof (Hoogst mogelijke kwaliteit)
Beschikbaarheid: Slechts 10.000 exemplaren
Limiet: Max. 1 per huishouden
Levering: De levering vindt plaats rond de verjaardag van Prinses Amalia

Amsterdams MuntKantoor
Reviews
In samenwerking met het Amsterdams MuntKantoor

De Prinses Amalia Verjaardagsuitgifte is mede mogelijk gemaakt door het Amsterdams MuntKantoor. Met meer dan 100 jaar gezamenlijke ervaring in de muntenbranche, is het Amsterdams MuntKantoor de betrouwbare aanspreekpartner voor muntverzamelaars in Nederland. Tevens is de organisatie officieel distributeur van een groot aantal internationale Munthuizen en muntuitgevende instanties wereldwijd.

Amsterdams MuntKantoor